10 Temmuz 2016 Pazar

İMPERİA ONLINE

Android İçin Online Ortaçağ Strateji Oyunu

Imperia Online, Android akıllı telefon ve tablet sahibi oyuncuların, özellikle de online oyunlarda kendini diğer rakiplere karşı sınamak isteyenlerin göz atmaları gereken ücretsiz strateji oyunları arasında yer alıyor. İnternet üzerinden oynanması ve diğer oyuncularla hem büyük ittifaklara hem de düşmanlıklara imza atmanıza izin vermesi sayesinde heyecanın her zaman dorukta kalmasına yardımcı olduğunu da söyleyebilirim.

Oyunun dünyası, teknolojinin henüz pek de ileri sayılmadığıortaçağ sıralarında geçiyor ve bizim elimizde en başta küçük bir köy yer alıyor. Bu köyümüzde yer alan binalarımızı zaman içerisinde geliştirerek ve kendi hanedanlığımızı oluşturarak yavaş yavaş bir krallık haline geliyoruz. Dolayısıyla oyunun başındaki zayıf halimizle ilerleyen zamanlarındaki dev kalemiz arasında oldukça büyük bir fark olduğunu belirtebilirim.

Elbette bu gelişimi sağlamak için hem doğru binaları doğru zamanda yapmalı, hem de stratejinizi doğru şekilde belirleyerek ekonomik olarak rakiplerinizden öne geçerken askeri anlamda geri kalmamalısınız. Oyundaki diğer oyuncuların zaman zaman oldukça acımasız olabilmeleri nedeniyle Imperia Online'da doğru bir imparatorluk dengesi kurmak hiç olmadığı kadar önemli.

Çok sayıda farklı kaynak ve gelişim binası, aynı zamanda çeşitli asker türleri ile hem kendi tahtımızı hem de halkımızın sağlığını güven altına almaya çalışıyoruz. Bu uğurda dilerseniz tek başınıza savaşmaya devam edebiliyor, dilerseniz de diğer krallıklar ile ittifaklar oluşturarak üzerinize gelenleri bertaraf edebiliyorsunuz.

Oyunun temel amacı ise en büyük ittifakın dünyanın büyük kısmına sahip olmasını sağlamak. Böylece egemenliğinizi tüm Imperia Online'a yayabiliyor ve diğerlerinin sizin değerlerinize boyun eğmesini sağlayabiliyorsunuz. Oyunun grafik, ses ve atmosfer öğeleri anlamında da çok başarılı olduğunu belirtmeden geçmeyelim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder