10 Temmuz 2016 Pazar

Dragons: Rise Of Berk

Android için Ejderha Yetiştirme Oyunu

Dragons: Rise of Berk eğer "How to Train Your Dragon" ya da Türkçe adıyla "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin" adlı eğlenceli animasyon filmini seyrettiyseniz size hoş zaman geçirtecek bir ejderha yetiştirme oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Dragons: Rise of Berk'te kendi Viking köyümüzde geçen bir hikaye konu alınıyor. Topraklarımızın barışı kim oldukları belli olmayan yabancılar tarafından tehdit edilmektedir ve biz kendi ejderha çetemizi yetiştirerek bu tehdidi ortadan kaldırmak zorundayız. Bu iş için oyun boyunca farklı ejderhaları keşfederek yetiştiriyoruz ve güçlerinden faydalanarak topraklarımızı savunuyoruz.

Dragons: Rise of Berk'de animasyon filminden alışık olduğumuz Toothless, Stormfly, Hookfang, Skullcrusher gibi ejderha kahramanlarımızın yanında farklı cinsteki ejderhaları keşfedebilmekte ve yetiştirebilmekteyiz. Oyun 25 adadan oluşan geniş bir coğrafya üzerinde geçiyor ve bu adaları da teker teker keşfedebiliyoruz.

Dragons: Rise of Berk'in grafikleri göze oldukça hoş görünüyor. Ejderhaların animasyonları ve çevre detayları ortalamanın üzerinde bir kaliteye sahip. Eğer kendi ejderhalarınızı yetiştirmek ve kontrol etmek isterseniz Dragons: Rise of Berk'i kaçırmamalısınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder