9 Temmuz 2016 Cumartesi

Krallık Kur

Oyunda 3 uygarlık vardır. Bir uygarlık seç, krallığını kur ve War Kingdoms'da imparatorluğunu yönet. Köylülerini idare et, kaynak topla ve güçlü bir kral ol. Diğer krallıklarla diplomasi yap, savaşlarını planla. Koloniler ve ticaret yollarını ele geçirerek dünyaya hükmet. Dünyanın en iyi strateji oyununu hemen oyna.

Ticaret Yap

Krallığında kaynaklar topla. Köylülerin ambarlarını doldurmak için çalışır. Kaynaklarını geliştirme ve ordu üretmek için harca. War Kingdoms sosyal bir mobil oyundur. Diğer oyuncularla da ticaret yapabilirsin. Dünyanın en iyi strateji oyununa şimdi katıl.

İttifak Kur

War Kingdoms sosyal bir mobil oyundur. Dünyanın her yerinden oyuncular bu oyunu oynamaktadır. Herkesle tek başına savaşmak oldukça zordur. Kendi ittifağını yönetebilir ya da varolan bir ittifağa katılabilirsin. Dünyanın en iyi mobil sosyal oyununda diğer krallıklarla savaş.

Ordu Geliştir

War Kingdoms en iyi savaş ve strateji oyunudur. Her uygarlık için 10 farklı savaşçı tipi bulunur. Güçlü bir ordu kurmak için savaşçılar üretip, geliştirebilirsin. Ordunu iyileştirmek için askeri yetenekler hakkında araştırma yapabilirsin. Mobilde ordunu kolayca yönet. Ve her zaman savaşa hazır ol, War Kingdoms'a hoş geldin.

1 yorum:

  1. Yükleyenler bana oyunda ulaşsın oyunda adım BORTECINE_20

    YanıtlaSil