10 Temmuz 2016 Pazar

İMPERİA ONLINE

Android İçin Online Ortaçağ Strateji Oyunu

Imperia Online, Android akıllı telefon ve tablet sahibi oyuncuların, özellikle de online oyunlarda kendini diğer rakiplere karşı sınamak isteyenlerin göz atmaları gereken ücretsiz strateji oyunları arasında yer alıyor. İnternet üzerinden oynanması ve diğer oyuncularla hem büyük ittifaklara hem de düşmanlıklara imza atmanıza izin vermesi sayesinde heyecanın her zaman dorukta kalmasına yardımcı olduğunu da söyleyebilirim.

Oyunun dünyası, teknolojinin henüz pek de ileri sayılmadığıortaçağ sıralarında geçiyor ve bizim elimizde en başta küçük bir köy yer alıyor. Bu köyümüzde yer alan binalarımızı zaman içerisinde geliştirerek ve kendi hanedanlığımızı oluşturarak yavaş yavaş bir krallık haline geliyoruz. Dolayısıyla oyunun başındaki zayıf halimizle ilerleyen zamanlarındaki dev kalemiz arasında oldukça büyük bir fark olduğunu belirtebilirim.

Elbette bu gelişimi sağlamak için hem doğru binaları doğru zamanda yapmalı, hem de stratejinizi doğru şekilde belirleyerek ekonomik olarak rakiplerinizden öne geçerken askeri anlamda geri kalmamalısınız. Oyundaki diğer oyuncuların zaman zaman oldukça acımasız olabilmeleri nedeniyle Imperia Online'da doğru bir imparatorluk dengesi kurmak hiç olmadığı kadar önemli.

Çok sayıda farklı kaynak ve gelişim binası, aynı zamanda çeşitli asker türleri ile hem kendi tahtımızı hem de halkımızın sağlığını güven altına almaya çalışıyoruz. Bu uğurda dilerseniz tek başınıza savaşmaya devam edebiliyor, dilerseniz de diğer krallıklar ile ittifaklar oluşturarak üzerinize gelenleri bertaraf edebiliyorsunuz.

Oyunun temel amacı ise en büyük ittifakın dünyanın büyük kısmına sahip olmasını sağlamak. Böylece egemenliğinizi tüm Imperia Online'a yayabiliyor ve diğerlerinin sizin değerlerinize boyun eğmesini sağlayabiliyorsunuz. Oyunun grafik, ses ve atmosfer öğeleri anlamında da çok başarılı olduğunu belirtmeden geçmeyelim.


Dragons: Rise Of Berk

Android için Ejderha Yetiştirme Oyunu

Dragons: Rise of Berk eğer "How to Train Your Dragon" ya da Türkçe adıyla "Ejderhanı Nasıl Eğitirsin" adlı eğlenceli animasyon filmini seyrettiyseniz size hoş zaman geçirtecek bir ejderha yetiştirme oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir mobil oyun olan Dragons: Rise of Berk'te kendi Viking köyümüzde geçen bir hikaye konu alınıyor. Topraklarımızın barışı kim oldukları belli olmayan yabancılar tarafından tehdit edilmektedir ve biz kendi ejderha çetemizi yetiştirerek bu tehdidi ortadan kaldırmak zorundayız. Bu iş için oyun boyunca farklı ejderhaları keşfederek yetiştiriyoruz ve güçlerinden faydalanarak topraklarımızı savunuyoruz.

Dragons: Rise of Berk'de animasyon filminden alışık olduğumuz Toothless, Stormfly, Hookfang, Skullcrusher gibi ejderha kahramanlarımızın yanında farklı cinsteki ejderhaları keşfedebilmekte ve yetiştirebilmekteyiz. Oyun 25 adadan oluşan geniş bir coğrafya üzerinde geçiyor ve bu adaları da teker teker keşfedebiliyoruz.

Dragons: Rise of Berk'in grafikleri göze oldukça hoş görünüyor. Ejderhaların animasyonları ve çevre detayları ortalamanın üzerinde bir kaliteye sahip. Eğer kendi ejderhalarınızı yetiştirmek ve kontrol etmek isterseniz Dragons: Rise of Berk'i kaçırmamalısınız.

9 Temmuz 2016 Cumartesi

Krallık Kur

Oyunda 3 uygarlık vardır. Bir uygarlık seç, krallığını kur ve War Kingdoms'da imparatorluğunu yönet. Köylülerini idare et, kaynak topla ve güçlü bir kral ol. Diğer krallıklarla diplomasi yap, savaşlarını planla. Koloniler ve ticaret yollarını ele geçirerek dünyaya hükmet. Dünyanın en iyi strateji oyununu hemen oyna.

Ticaret Yap

Krallığında kaynaklar topla. Köylülerin ambarlarını doldurmak için çalışır. Kaynaklarını geliştirme ve ordu üretmek için harca. War Kingdoms sosyal bir mobil oyundur. Diğer oyuncularla da ticaret yapabilirsin. Dünyanın en iyi strateji oyununa şimdi katıl.

İttifak Kur

War Kingdoms sosyal bir mobil oyundur. Dünyanın her yerinden oyuncular bu oyunu oynamaktadır. Herkesle tek başına savaşmak oldukça zordur. Kendi ittifağını yönetebilir ya da varolan bir ittifağa katılabilirsin. Dünyanın en iyi mobil sosyal oyununda diğer krallıklarla savaş.

Ordu Geliştir

War Kingdoms en iyi savaş ve strateji oyunudur. Her uygarlık için 10 farklı savaşçı tipi bulunur. Güçlü bir ordu kurmak için savaşçılar üretip, geliştirebilirsin. Ordunu iyileştirmek için askeri yetenekler hakkında araştırma yapabilirsin. Mobilde ordunu kolayca yönet. Ve her zaman savaşa hazır ol, War Kingdoms'a hoş geldin.